Reserves

  Aquests apartaments disposen , a més, d’una àrea comuna amb gimnàs i FREE WIFI, places d’aparcament (a 10 € la nit) i bressols limitats (5 € la nit)

Despeses d’anul·lació

15 o més dies abans de l’arribada: S/C 14 a 11 dies abans de l’arribada. 5% de la reserva. 10 a 4 dies abans de l’arribada: 25% de la reserva. Suplement per parking nit 10 € Suplement bressol= 5 € nit, suplement neteja sortida, 60 €

Condicions generals

– Lliurament de claus de 18h a 20h. Si arribeu més tard, aviseu trucant al tel. +376 831 945. Horari d’atenció: fins a les 24h (mitjanit), llevat excepcions. – Els apartaments no és responsabilitzen d’aquelles personnes que arribin desprésde les 20h SENSE PREVI AVÍS. No s’admetrà cap tipus de reembors en concepte d’hotels o reclamacions. – Les sortides s’efectuaràn de 8h a 10h del matí. – En arribar se us demanrà un dipòsit de 150 € (en metàl·lic) , que us seràn retornats a la sortida, prèvia comprovació de l’estat de l’apartament. – El client disposa de 24 hores per informar de qualsevol problema, deficiència o falra en l’inventari. – La recollida de claus i lluirament del dipòsit es realitzarà a la mateixa recepció dels apartaments.